top of page

D'Helst 11 - 9280 Lebbeke 

Leverancier van lopende beton, chape en gestabiliseerd zand aan aannemers en particulieren

Of u nu beton nodig hebt voor op een bouwwerf, voor decoratieve toepassingen, wegenwerken of landbouwkundige constructies: uw beton moet steeds van robuuste topkwaliteit zijn. Daar zorgt De Wilde & Zonen voor in de betoncentrale in Lebbeke (Oost-Vlaanderen). Zowel leveren als afhalen van alle betonsoorten en stabilisatiesoorten is mogelijk.

Steeds voorzien om uw beton in sneltempo te leveren

Onze betoncentrale is van alles voorzien om uw beton gebruiksklaar, veilig en vlot op uw gewenste bestemming te brengen, zoals bouwwerven voor woningen, appartementen of een betonlevering voor (industriële) vloeren en meer.

U kunt ook bij ons aankloppen voor het polieren en verpompen van beton.

Uw betoncentrale in Lebbeke (Oost-Vlaanderen)

voor lopende beton, chape en stabilisé

Welk beton kunnen wij leveren of kunt u bij ons afhalen?

Wij zijn leverancier van lopende beton, schuimbeton, betonvloeren, chape en vloerisolatie aan zowel professionele aannemers als particulieren. Onze betoncentrale is gespecialiseerd in:

Lopende beton

Mager beton

Rijk beton

Gestabiliseerd zand

Uw beton liever zelf afhalen?

Dat kan! Indien gewenst kunt u na uw bestelling al uw betonproducten in onze betoncentrale zelf komen ophalen. Vraag ons gerust meer informatie over de mogelijkheden.

Wij maken onze reputatie hard

De Wilde & Zonen is de goedkoopste op de markt in beton. Naast onze uiterst scherpe prijzen bieden wij onze klanten een betrouwbare service. We verkopen en leveren beton van de beste kwaliteit aan aannemer, bedrijf en particulier.

Uw betoncentrale in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een betoncentrale in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant die u in geen tijd het beste beton kan leveren? Kies dan voor De Wilde & Zonen, al jaren hét betrouwbare adres voor beton, schuimbeton, chape, stabilisé en mager beton.

Meer weten over onze betoncentrale in Lebbeke of meteen uw bestelling plaatsen?

Neem dan zeker contact met ons op.

D'Helst 11

9280 Lebbeke

052 41 15 86

info@dewildebvba.be

BE 0460 279 054

bottom of page